Cosul gol
Contact: +40 37 378 0055 sau sunati peSkype logó.
Transport
  • Livrare prin curier.

 
 
Comenzi  peste 500 ron au transport gratuit cu conditia ca nu intervine cost suplimentar de mai jos enumerate. 
 
Comenzi sub 500 ron au cost de transpor 25 ron la plate cu ramburs si 20 ron la plata prin card sau banca + cost suplimentare de mai jos enumerate.
 
 

 Costuri suplimentare 

Livrarea produsele comandate se face prin curierat..
In cazul in care adresa D-voastra  este in raza de  15 km de la sediu curieratului , atunci livrarea este gratuita (la comenzi peste 500 ron).
Cost suplimentar se calculeaza astfel : numar de km x 0,8 Ron cu TVA, pe urmatorul  link puteti sa verificati si calculati.
In cazul cand ati lansati comanda si vedeti ca este un preti suplimental de transport (care nu vreti sa le platiti in plus) atunci puteti alege varianta ca preluati din sediu curieratului fara cost suplimentar pentru KM in plus.                
Aici  gasiti punctele de depozit, dupa ce ati ales zona dorita.
 


Unde este vizibil acest semn: produsul este supradimensionat, si indiferent de preti, se plateste taxa suplimentara, care este infatisata pe langa produs.
Costul de transport este afisata separat pe factura.
Plata cu ramburs se poate numai pana la 5.000 Ron, peste suma acesta plata se va face numai cu card, sau transfer bancar.

Atentie!


Preturile se aplica numai pentru livrarea pe teritoriul Romaniei, in caz de transport in strainatate va rugam sa va interesati dupa taxe.